Mørkesuger teorien

I mange år, har man troet, at elektriske pærer udsender lys, men ny forskning har bevist noget andet. Elektriske pærer udsender ikke lys, de suger mørke. Derfor kan vi kalde en pære for en Mørkesuger.

Mørkesuger Teorien og eksistensen af Mørkesugere beviser at mørke har masse og er tungere end lys.

Allerførst, det basale i Mørkesuger Teorien er, at elektriske pærer suger mørke. For eksempel, tag den Mørkesuger i det rum, du befinder dig i. Der er meget mindre mørke i nærheden, end der er alle andre steder. Jo større Mørkesuger, des større er dens evne til at suge mørke. Mørkesugerne på parkeringspladsen har meget større kapacitet til at suge mørke, end dem i rummet.

Som med alle andre ting, Mørkesugere holder ikke evigt. Når de er fulde af mørke, kan de ikke længere suge. Beviset ses af den mørke plet på en fuld Mørkesuger. Det absorberede mørke bliver transporteret via ledningsnettet til el-værket, hvor det af maskineriet bliver destrueret ved hjælp af fossilt brændstof.

Et stearinlys er en primitiv Mørkesuger. Et nyt stearinlys har en hvid væge. Du vil kunne se allerede efter første gang du bruger den, at vægen bliver sort, på grund af al det mørke den har suget. Hvis du stikker en blyant ind i et operativt primitiv Mørkesuger, vil den hurtigt blive sort. Dette skyldes, at den er kommet i vejen for al det mørke, der strømmer ind i stearinlyset. En af ulemperne ved disse primitive Mørkesugere er deres begrænsede rækkevidde.

Der er også transportable Mørkesugere. I disse kan pæren ikke håndtere mørket alene, men må have hjælp af et Mørke Lager. Når Mørke Lageret er fuldt, må det tømmes eller udskiftes før den transportable Mørkesuger kan virke igen.

Mørke har masse. Når mørke strømmer ind i en Mørkesuger, vil friktionen skabe varme. Derfor, er det ikke klogt at røre en Mørkesuger i funktion. Stearinlys repræsenterer et specielt problem idet at massen må vandre ind i en massiv væge i stedet for gennem klart glas. Dette genererer en stor mængde varme og derfor er det ikke klogt at røre et stearinlys i drift. Dette kan også let vises med pærer. Når man komprimerer en gas, bliver det varmt, ikke sandt ? Således bliver pæren varm af al det mørke, som bliver presset ind i den.

Altså, mørke er tungere end lys. Hvis du svømmede lige under overfladen af en sø, ville du se en masse lys. Hvis du langsomt svømmer dybere og dybere, vil du kunne lægge mærke til at det bliver mørkere og mørkere. Dette er fordi at det tungere mørke synker ned på bunden af søen, mens lyset flyder i overfladen.

Til sidst, må vi bevise at mørke er hurtigere end lyset. Hvis du står i et oplyst rum foran et lukket mørkt skab, og langsomt åbner skabsdøren, vil du se mørket langsomt strømme ud af skabet. åbner du derimod hurtigt, er mørket ude af skabet før du ser det. Så næste gang du ser en elektrisk pære, så husk at det ikke udsender lys, men suger mørke.

(Dette muntre indslag fik jeg tilsendt på engelsk for mange år siden. Oprindelsen ukendt)